vrijdag 20 juli 2012

bruinbrood ijs

Laatst had ik een poging gedaan om brood te bakken in de römertopf, weten jullie nog?

Het brood zat vast in de römertopf met als resultaat veel brood waar ik geen plakjes van kon snijden.

Dit is een van de recepten die daaruit is voortgekomen...


Susanne Kookt!
Bruinbrood ijs

Recept Voor Bruin Brood IJs



Ingrediënten:

2 sneetjes bruinbrood
20 gram bruine suiker
150 ml yoghurt
25 gram kokos (geraspt)


Bereidingswijze:

Het bruin brood verkruimelen en met de suiker vermengen. Het broodkruim laten karameliseren in een koekenpan. Het gekarameliseerde broodkruim laten afkoelen en vervolgens door de yoghurt scheppen. Roer ook de kokos door de yoghurt. Vries het geheel in in een paar uur. Roer het na 2 uur even door om grote ijskristallen te voorkomen.

Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...