woensdag 14 november 2012

Geen blog Bezoekers meer? Het grote raadsel!

Tjongejongejonge! Wat ben ik me een hoedje geschrokken afgelopen dagen.

Zoals jullie weten vind ik het leuk om te weten wat jullie van mijn blog vinden.
Ook ben ik lid van etenbloggers. Zo blijf ik op de hoogte van wat andere mensen koken of bakken en heb ik in zicht hoeveel bezoekers ik krijg.

De laatste dagen, had ik opeens GEEN bezoekers meer!

De teller bleef op 0 staan.
Hoe is het mogelijk!
Okay, er was nog geen totale paniek hier in huis, maar enige verwarring was er zeker.
Zoals  jullie zullen snappen, was dit voor mij een compleet raadsel.
Juist nu het lijkt of meer mensen mijn blog hebben ontdekt, wordt hij volgens de cijfers van de een op de andere dag niet meer bezocht. Het leek mij te bizar voor woorden. En dat bleek het gelukkig ook te zijn.

Onlangs heb ik mijn blog qua lay-out veranderd.
En hierin is waarschijnlijk iets mis gegaan.
De gadget van etenbloggers bijvoorbeeld, die had ik niet via een gadget ingevoegd, maar in de code zelf geschreven. Dat blijkt dus goed te werken, totdat je van blog lay-out veranderd.

Het heeft even geduurd, maar nu ben ik erachter.  Zo is mijn post van gisterenavond over het brood helemaal niet onopgemerkt gebleven, maar is deze zelfs al 35 keer gelezen!

Zo te zien zijn vinden jullie mijn blog dus toch wel leuk en dat is goed om te horen! Dank jullie wel!
Ik ben ook zeker blij met jullie. Want behalve dat mijn blog voor mij handig is om mijn eigen recepten te bewaren, vind ik het natuurlijk ook erg leuk om jullie met mijn ideeën (en die van andere) te inspireren. Jullie bezoek wordt dus zeker gewaardeerd door mij.

Mocht je een tip of feedback op mijn blog of op een recept hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag.

Veel leesplezier!

dinsdag 13 november 2012

Geslaagd brood bakken

Zo! Dacht ik even een broodje te bakken. Houdt mijn weeglepel ermee op. Geen idee of het aan de batterijen lag of dat het nu een soort foutmelding was, maar hij weigerde in ieder geval dienst. Heel vervelend, zeker als je net niet die batterijen in de voorraadkast hebt liggen. Dus... een broodje 'primitief' bakken dus. De gewone weegschaal deed het gelukkig wel, dus het meel en het water kon ik gelukkig wel afwegen.

Voor de zekerheid heb ik er een ei in gedaan als extra reismiddel. Verder ben ik ruim geweest met het afmeten van het gist. En heb ik voor de verandering honing gebruikt in plaats van suiker.

Na een paar uurtjes wachten kwam er een recorpoging hoogste brood uit mijn bakmachine. Zo hoog heb ik een brood nog nooit gehad! Hij is boven het bakblik uitgerezen en dat is hoog voor een brood van 400 gram meel.

Susanne's Keuken



Veel bakplezier!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...