dinsdag 17 februari 2015

paleo recepten

Paleo recepten blijken een uitkomst te zijn! Op zoek naar lekkere recepten voor snacks/tussendoortjes kom ik de volgende recepten tegen:maandag 16 februari 2015

40-dagen tijd voorbereidingen

Aangezien het bij mij met suikervrij eten mis ging omdat ik teveel lekkers in huis had, heb ik besloten om een grote bak te kopen en daar alles in te doen wat ik niet wil eten de komende tijd, zoals chips en koekjes. Daarnaast moet ik er natuurlijk gezonde alternatieven tegenover zetten, want anders trek ik die bak na een week al weer open. Dus de komende dagen ga ik rond kijken op het internet naar welke gezonde dingen ik wel wil eten. En welke dingen ik wel wil maken/in huis wil hebben voor als er visite komt. Want dan wil ik niet zomaar zonder zitten.

Voor een gezonde life-style zet ik daarom de volgende producten op mijn lijstje:

  • biologische vrije uitloop eieren
  • bladgroente voor salades
  • kool en knollen voor salades
  • fruit
  • noten


Daarnaast ga ik naar de bibliotheek om een aantal boeken over salades te lenen en spit ik mijn eigen kast eens door op zoek naar gezonde kookboeken en boeken over met name salades. Want die wil ik vooral meer gaan eten de komende tijd. En natuurlijk opzoek naar gezonde lekkere dingen om te snoepen als ik echt zin heb om een keer iets te snoepen.

Heb jij al extra wat gezonde producten op je lijstje gezet?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...