maandag 16 april 2012

courgette-roerbak

Vandaag had ik na het zien van een komkommer salade op het werk zin om zoiets thuis ook te gaan eten. Het zag er erg lekker uit, komkommer met rode en gele paprika en rozijnen. Geïnspireerd om hier iets mee te doen  ging ik naar de winkel. Ik wilde als avondeten geen koude salade, maar liever een warm gerecht.Uiteindelijk heb ik de komkommersalade omgetoverd tot een courgette roerbak schotel.

Ingrediënten:
1 courgette
1/3 rode paprika
20 gram rozijnen
2 el geroosterd sesamzaad
1 tl komijnzaadpoeder

Bereidingswijze:
De courgette en rode paprika in de blender tot kleine stukjes laten snijden.
In een hete pan de courgette en paprika bakken totdat ze gaar zijn.
De rozijnen ondertussen wellen in warm water.
De rozijnen, sesamzaad en komijnzaadpoeder door de courgette-paprika schotel mengen.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...