dinsdag 17 april 2012

Fu Yong Hai

ingrediƫnten:
2 eieren
200 gram oosterse roerbakgroente

Fu Yong Hai Saus:
1 bouillonblokje
200 ml water
1/2 blikje tomatenpuree
2 el maizena
scheutje azijn
2 bolletjes stemgember fijngemalen
specerijen (gemberpoeder, komijn, paprikapoeder,uipoeder, etc. )

Bereidingswijze:
De groenten roerbakken.
Eieren los kloppen en bakken in een koekenpan.
Saus maken door het bouillon blokje in kokend water op te lossen.
Vervolgens de tomatenpuree, stemgember en de kruiden naar smaak toe te voegen.
Azijn erdoorheen roeren.
In een ander kopje de maizena aanmaken met koud water en toevoegen aan de saus.

Als de groente gaar zijn, de saus toevoegen en een paar minuten laten doorkoken.

Snij het gebakken ei in 4 stukken. Stapel het ei om en om met de saus.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...