dinsdag 3 juli 2012

Smaakvol brood, ook als het korstloos is!

Hoezo korstloos brood eten is saai?!

Een herkenbare situatie, met oplossing!

Ken je dit... Een bekende die door zijn leeftijd of beperkingen eigenlijk alleen maar korstloos brood mag eten.Waarschijnlijk omdat de verslikproblematiek dusdanig groot is, dat de ander zicht anders verslikt in het brood. Krijg je ook wel eens het idee dat je er met alle liefde wel ander beleg op wil smeren maar dat het brood een beetje saai begint te worden.

Juist voor deze doelgroep is het heel geschikt om het volgende recept te proberen. Dit brood kun je juist meer op waarde schatten als je het niet gewoon weg kauwt zoals wij vaak doen, maar het brood op sabbelt totdat je het kan doorslikken.

Dit is een uniek broodrecept, wat voor variatie in het brood eten zorgt bij mensen die brood zonder korstjes eten.  Het brood wordt gemaakt met een geheim ingrediënt.

Klinkt goed he! Het recept vind je hier!

Succes met bakken en veel eetplezier!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...