zondag 22 juli 2012

Peer in bladerdeeg crumble

Susanne Kookt!
peer in bladerdeeg crumble (open gesneden)



Ingrediƫnten voor 2 stuks:


1 peer
2 plakjes bladerdeeg
1 el bloem
1 el suiker
1 el boter

Bereidingswijze:


Verwarm de oven voor op 160c hetelucht.
Ontdooi de plakjes bladerdeeg op het aanrecht.
Snijd de peer in de lengte, route het klokhuis doormidden.
Verwijder het klokhuis en de pitjes.

Snijd een klein plakje van de bolle kant van de peer af, zodat hij stabiel blijft liggen.
Leg de peer met de 'bolle', kant naar beneden op een plakje bladerdeeg.
Vouw het bladerdeeg omhoog. Plak de bladerdeeg punten aan elkaar vast. 

Maak een kruimeldeeg van de bloem, suiker en boter.
Leg de kruimels op de peer in bladerdeeg.

Bak het geheel in ongeveer 17 minuten gaar en bruin.


Susanne Kookt!
Peer in Bladerdeeg Crumble

Eet Smakelijk!

1 opmerking:

wilma zei

Ik weet nog niet hoe het smaakt maar vanavond eten we deze lekkernij :-) voor nu ziet het er heerlijk uit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...