vrijdag 15 juni 2012

Drie seconden ei - 'fastfood' - how to make scrambled eggs

Gezonde 'fastfood' eieren


Gezonder dan fastfood, sneller dan fastfood, volgens sommige zelfs lekkerder dan fastfood:

Jaja, ik heb het hier over Roerei!

Ook wel Scrambled Eggs genoemd. Maar ik noem ze het liefst 'Drie seconden eieren'.
Een snel ei bakken kan nu!

How to make; scrambled eggs



Susanne Kookt!
zet een pan op het vuur, vuur aan en breek alvast een ei in een kopje
pak ook alvast een spatel en leg deze bij de hand

Susanne Kookt!
pan is heet = ei in de pan
  • pan warm = olie in de pan
  • pan heet = ei in de pan + spatel in de hand
  • roer het ei 3 keer om en haal de pan vervolgens van het vuur (zet het vuur uit)
  • als het goed is is het ei nu voor 2/3 gestold
  • roer het ei nog een paar keer door, totdat alles helemaal gaar is

Susanne Kookt!
roerei
Serveer direct!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...