dinsdag 15 mei 2012

Pastataart

Na vorige week een foto van spagettitaart te hebben gezien,bleef het beeld in mijn hoofd hangen. Vandaag was een regenachtige dag en was dus niet zo handig om boodschappen te doen. Gelukkig had ik onderstaande ingredienten wel in huis, en voila...mijn eigen variatie op de spagetthitaart was ontstaan!

Ingrediënten:
175 gram pasta
150 gram kaas
100 gram spinazie
350 gram champignons
3 eieren
paneermeel
olie
zout
basilicum
paprikapoeder
uipoeder

Bereidingswijze:

De oven voorverwarmen op 180 graden, heten lucht.

Ontdooi de spinazie voorzichtig in de magnetron, zonder te verwarmen. Vervolgens de pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing. De champignons ondertussen in stukken snijden en bakken in een koekenpan.

Een ovenschaal beboteren en met paneermeel bestrooien.

De eieren in een maatbeker of kom doen en even loskloppen, vervolgens spinazie en eieren toevoegen. Het geheel kruiden met zout, basilicum, paprikapoeder en uipoeder. De pasta toevoegen aan het geheel en goed door elkaar mengen. Het geheel in de ovenschaal scheppen en bestrooien met nog wat paneermeel en kaas.

Bak het geheel in 35-45 minuten af, op 180 graden hete lucht.


Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...