zondag 17 juni 2012

Banaan Chocolade pudding

Banaan chocolade pudding, voor 2 personen



Ingrediƫnten:
40 gram banaan
40 gram yoghurt
80 gram chocolade
80 gram boter
2 eetlepels custardpoeder

Susanne Kookt!
Warme Pudding

Bereidingswijze:
Pureer de banaan glad en voeg de yoghurt toe.
Smelt de chocolade en de boter au-bain-marie en laat dit iets afkoelen.
Roer de bananenyoghurt door de gesmolten chocoladeboter.
Voeg 1,5 tot 2 eetlepels custardpoeder toe.
Dit is afhankelijk van hoe dik je het wilt hebben.
Zet het geheel terug op het vuur (au-bain-marie).
Laat het onder goed roeren 3 minuten koken.
Susanne Kookt!
Afgekoelde Pudding
Verdeel de nu nog dunne pudding over de bakjes.
Laat het afkoelen op het aanrecht en vervolgens verder opstijven in de koelkast.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...