Het leek kinderlijk eenvoudig.
Het enige wat je nodig had was suiker en wat zuiveringszout.
Ik heb hier nog wat citroenjelly staan, dus ik dacht bij mezelf..die tover ik om in heerlijke napoleon achtige citroenzuurtjes / citroenballen. Niet dus.
Na de eerste poging met de citroen en maanzaad heb ik ze ook nog geprobeerd met de tomatenjelly.
Dacht dat ik bij de eerste misschien toch iets verkeerd had gedaan of dat het door het maanzaad vreemd smaakte.
Onderstaand zijn de foto's van wat lijkt lekkere zuurtjes.
tomaten zuurtjes |
citroen maanzaad zuurtjes |
citroen maanzaad snoepje |
tomaten snoepje |
Ik heb 1/2 tl zuiveringszout op 50 gram suikermassa gebruikt.
Later met de tomaten versie heb ik 1/2 tl zuiveringszout op 150 gram suikermassa gebruikt.
Dit werkte op zich even goed als bij de citroenversie.
Maar de smaak bleeft verschrikkelijk.
Bij deze kan ik een ieder dus afraden om op deze manier snoep te maken.
Ik weet alleen niet of het aan het recept ligt of dat ik ergens iets verkeerd heb gedaan....
Is er iemand die dit recept ook geprobeerd heeft en als resultaat lekkere snoepjes had?
Susanne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten